Noutati in moda si haine

Coafuri

Rochii de mireasa: 4 pasi pentru o rochie de vis

Rochia de mireasa este piesa de rezistenta a oricarei nunti, obiectul in jurul caruia se invarte intregul eveniment, si de aceea el trebuie sa fie perfect.

Pentru a se ajunge la aceasta performanta rochia trebuie sa indeplineasca mai multe conditii:

1. Trebuie sa fie “turnata” pe purtatoare, adica nici mai larga, nici mai stramta, nici mai scurta, nici mai lunga.

2. Rochia trebuie sa se potriveasca stilului persoanei. Daca domnisoara este o fiinta romantica vom alege unmodel retro cu dantele si voal si cu decolteu nu prea adanc. Daca mireasa este o fiinta sofisticata va alege un model cu strasuri si material pretios cu broderii aplicate sau sparte.

3. Desi lumea e de parere ca accesoriile si incaltamintea trebuie sa se asorteze la rochia de mireasa pe care o alegem obligatoriu prima, suntem de parere ca aceasta nu este o regula de la care nu trebuie sa ne abatem. Daca, de exemplu, gasim un set de bijuterii pentru nunta care ne place foarte mult, le gasim foarte potrivite pentru acest eveniment si dorim neparat sa le purtam cu aceasta ocazie, vom achizitiona rochia de mireasa care sa se potriveasca cu acestea.

4. Nu in ultimul rand trebuie sa tinem seama ca rochia de mireasa trebuie sa fie si comoda, in concordanta cu anotimpul in care are loc nunta, cu cadrul in care se desfasoara: restaurant, terasa, aer liber, propria casa si curte, vreo locatie sofisticata gen castel sau casa de patrimoniu, etc. In toate aceste cazuri trebuie sa alegem rochia care sa se potriveasca pentru a nu ne simti stangeniti de incomoditate cu ocazia unui astfel de eveniment deosebit.


Taguri:

Articole asemanatoare

Niciun comentariu :

Comentaza acest articol